Loader

Mochetele din casa sau compania Dvs. și-au pierdut strălucirea?
DOOR TO DOOR CLEANER vă oferă soluții profesionale pentru curățarea mochetelor din casa, birourile și sălile companiei Dvs.

Renunțați la investițiile costisitoare în produse de curățat sau la efortul și timpul alocat pentru demontarea acestora, curățarea la un centru specializat iar apoi la repunerea pe poziții!

DOOR TO DOOR CLEANER utilizează echipamente și tehnologie de ultimă generație putând să curețe în profunzime chiar și cele mai murdare suprafețe ale mochetei. Tehnologia de injecție/extracție utilizată de DOOR TO DOOR CLEANER ajută la curățarea perfectă a oricărui tip de mochetă, fără degradarea calității acesteia.

Nu este indicat să spălați mocheta urmezind în profunzime țesătura acesteia! Stratul cauciucat de pe interior riscă să rămână umed și să favorizeze apariția bacteriilor și a mirosului neplăcut, deoarece structura acestuia nu permite o uscare adecvată.

Firma noastră de curățenie folosește doar produse de curățat ne-toxice, biodegradabile, hipoalergenice.

Utilizând echipamente specializate, de curățare a mochetei cu spumă uscată și igienizare cu abur, DOOR TO DOOR CLEANER vă oferă o soluție rapidă, de calitate si fără nici un risc asupra mochetei.

Cu ajutorul nostru, mochetele casei și a companiei Dvs. vor străluci de curățenie!