Loader

DOOR TO DOOR CLEANER vine în ajutorul Dvs. cu servicii de curățenie de înaltă calitate pentru scaune, canapele și fotolii. Aspectul scaunelor, canapelelor și fotoliilor au întotdeauna cel mai mult de suferit din cauza traficului intens (mai ales în companii), iar starea lor se deteriorează continuu.

Nu mai este nevoie să vă protejați canapelele cu huse, acoperind modelul pentru care l-ați ales. Serviciile de curățenie oferite de DOOR TO DOOR CLEANER vă vor ajuta să păstrați curate elementele de mobilier și să prelungiti durata de utilizare a acestora.

Scaunele și canapelele devin vulnerabile nu numai pentru petele de suprafață, dar și pentru că murdaria poate fi încorporată în profunzimea fibrelor. Chiar dacă nu este vizibilă cu ochiul liber, curățarea periodică și eficientă a tapițeriei devine un aspect estetic și igienic în același timp. Ca și în cazul covoarelor și mochetelor, tapițeriile scaunelor, canapelelor și fotoliilor pot deveni locul de dezvoltare a bacteriilor ce pot afecta sănătatea familiei sau a angajaților din spațiile de lucru.

Renunțați la curățarea tradițională a tapițeriilor cu peria și apă. Aceasta nu reprezintă un mod eficient de curățare și poate afecta fibra din țesătură sau culoarea acestora.
Firma de curățenie DOOR TO DOOR CLEANER acționează pentru curățarea scaunelor, canapelelor și a fotoliilor cu echipamente și produse de curățenie standardizate, utilizând tehnologia de injecție-extracție. Petele, mizeria, bacteriile și mirosurile neplacute vor dispărea, iar mobilierul Dvs. va fi ca nou.

Avantajele serviciilor noastre de curatenie pentru scaune, fotolii, canapele:

  • Înlăturăm peste 90% din pete;
  • Înlăturăm bacteriile și mirosurile neplăcute, ce pot crea diverse alergii/afecțiuni de sănătate;
  • Timp de uscare minim;
  • Revigorează fibrele textile;
  • Servicii de curățenie profesionale;