Loader

Misiunea DOOR TO DOOR CLEANER este să ofere servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, printr-o ofertă personalizată, bazată pe orientarea către client și asigurarea nevoilor de curațenie ale acestuia.

Ne dorim să oferim un „plus de valoare” clienților noștri prin oferirea unor servicii de cea mai bună calitate. Mai mult decât atât dorim să creeăm relații de parteneriat pe termen lung cu managerii și antreprenorii din România care doresc să fie mereu la înălțime, nu doar prin ținuta impecabilă de zi cu zi ci și prin imaginea firmei.

Valori

  • Respect: investim timp pentru a ne înțelege angajații, clienții, partenerii de afaceri și respectăm alegerile acestora.
  • Responsabilitate: ne asumăm responsabilitatea acțiunilor, atât față de angajați, cât și față de clienții noștri, fiind totodată deschiși să sprijinim comunitatea în proiecte sociale.
  • Integritate: acționăm cu onestitate și deschidere și facem ceea ce spunem că facem.
  • Onestitate: o veche vorbă din popor, spunea că „numai cine nu muncește, nu greșește”. Așadar, ne asumăm eventualele scăpări sau greșeli și suntem întotdeauna deschiși să evoluam și să creăm noi standarde de calitate.
  • Siguranță: cu DOOR TO DOOR CLEANER bunurile tale sunt curate și în siguranță!

O curățenie temeinică și de durată este rezultatul muncii nu doar a unor oameni cu experiență, ci și a unor oameni care lucrează cu pasiune și dăruire.

Aspirator profesional