Loader

Trebuie să fiu acasă în timpul curățeniei?

Nu. Echipa poate rămâne acasă, în timp ce Dvs. sunteți la serviciu în oraș sau chiar în concediu. Personalul nostru de încredere vă oferă siguranță și discreție. La finalul curățeniei, coordonatorul echipei vă va contacta pentru a vă anunța că lucrarea s-a terminat.

Ce pregătiri sunt necesare înaintea sosirii echipei de curățenie?

Pentru o bună desfășurare a curățeniei, vă rugăm să îndepărtați jucăriile, cutiile, hainele, cărțile, hârtiile astfel încât timpul alocat lucrării să fie cât mai scurt. Dacă doriți curățarea congelatorului, vă rugăm să îl deconectați de la curent în seara de dinaintea lucrării.

Câți agenți de curățenie vor veni?

În funcție de tipul lucrării, de spațiul Dvs. și de gradul de încărcare al acestuia, numărul de agenți de curățenie poate varia, minimul fiind de 2 persoane.

Dacă solicit abonament de curățenie, vor veni mereu aceleași persoane?

Știm că este foarte important pentru Dvs. să vină aceeași persoană, motiv pentru care facem tot posibilul pentru a vă mulțumi. Totuși, pot exista excepții (ex: agentul de curățenie este în concediu de odihnă, este în concediu medical, situații de urgență) și în astfel de cazuri vom înlocui persoana respectivă pentru cateva zile.

Ce se întâmplă dacă trebuie să reprogramez lucrarea?

Pentru că suntem flexibili, de comun acord cu Dvs. vom stabili o altă zi pentru curățenie, dar trebuie sa ne anunțați cu 3 zile înainte de data stabilită inițial.

Când trebuie să sun pentru o programare?

Pentru a fi siguri că suntem disponibili în ziua dorită de Dvs. Vă rugăm să sunați cu o săptămână, două sau chiar o lună înainte (mai ales pentru cărățenia generală înainte de un eveniment sau de sărbători). Altfel, puteți să ne sunați sau scrie pe e-mail oricând pentru o ofertă sau o programare. În limita personalului disponibil vă vom onora comanda cu promptitudine.

Trebuie să asigur soluțiile pentru curățenie sau echipamente?

Nu. Echipele DOOR TO DOOR CLEANER vor veni cu tot ceea ce este necesar pentru o curățenie completă. Totuși, dacă aveți preferință pentru anumite produse pe care le folosiți Dvs. dacă ni le puneți la dispoziție, le vom folosi pe acelea.

Când plătesc?

Încasarea banilor se va face la finalul lucrării, după ce veți verifica întregul spațiu, alături de coordonatorul de echipă.

Ce fel de echipamente folosiți?

Folosim doar echipamente profesionale, recunoscute la nivel international (Fiorentini, Qleen).
Dacă aveți alte întrebări la care am omis să vă prezentăm răspunsul nu ezitați să ne întrebați! Echipa DOOR TO DOOR CLEANER vă stă mereu la dispoziție.