Loader
Care este scopul firmelor de curățenie?

Care este scopul firmelor de curățenie?

Serviciile de curățenie la domiciliu au devenit tot mai populare și în țara noastră. Având un program foarte încărcat pentru a-și păstra căminul curat și lipsit de murdărie majoritatea persoanelor apelează la firme specializate de curățenie.

Chiar și companiile, fie ele mari, sau mici, instituțiile de stat, hotelurile au realizat avantajele externalizării serviciilor de curățenie. Astfel, atât persoanele fizice cât și companiile apelează la firme specializate în curățenie . Aceste companii sunt în mare parte firme autorizate de curățenie,oferta lor conținând o gama variată de servicii menite să garanteze o curațenie „ca la carte” potențialilor clienți.

Pe piața din Romania se constată o evoluție constantă în ceea ce privește numărul firmelor de curățenie cât și calitatea serviciilor pe care acestea le oferă. Companiile ce activează în domeniul serviciilor de curățenie s-au nișat. Unele oferă servicii doar pentru apartamente și vile, sau la persoane particulare. Altele sunt specializate în servicii de curățenie pentru companii corporate, altele în instituții publice, precum scoli, gradinițe, muzee. Însă există și firme mai mari care pot oferi toată paleta de servicii. De la curățenia în locuințe, birouri, la spălatul geamurilor pe clădiri înalte de 50 de metri, până la curățenia în hale industriale și la căratul molozului după demolarea unei construcții. Firmele de curățenie au avantajul că dispun de experiență în acest domeniu, personalul calificat mizând doar pe unelte performante, capabile să curețe orice tip de suprafață.