Loader
Care sunt elementele esențiale pentru o firmă de curățenie?

Care sunt elementele esențiale pentru o firmă de curățenie?

Specialiștii din domeniul curățeniei recomandă ca serviciile profesionale de curățenie să fie realizate de firme care dețin echipamente noi, de ultimă generație. În acest mod, echipamentele sunt mult mai eficiente energetic și au un grad redus de poluare, fapt ce contribuie la dezvoltarea durabilă. De asemenea, echipamentele trebuie să fie adaptate la standardele comunitare. Acest aspect ducând la creșterea productivității și optimizarea fluxului tehnologic, mai exact în prestarea diverselor tipuri de servicii de curățenie.

Principalele echipamente necesare unei companii care oferă servicii profesionale de curățenie:

* Aspirator profesional injecție-extracție utilizat pentru spălarea și curățarea tapițeriei la canapele, saltele, fotolii, scaune, cât și pentru mochetă sau covor. Practic este utilizat pentru scoaterea petelor sau pentru o igienizare profesională.

* Aspirator cu aburi utilizat pentru tapițerii textile, pentru dezinfectarea și curățarea suprafețelor cu sistem de aburi care elimină bacteriile și microbii până la 100%.

* Aspirator praf și lichide utilizat pentru aspirarea prafului și al lichidelor cu putere de aspirare mare și consum de energie redus.

* Mașină profesională de curățat pardoseli concepută pentru curățarea pardoselilor compacte și robuste, precum gresie, marmură, ciment, mozaic etc.

* Mașină profesională de curățat pardoseli concepută pentru curățarea pardoselilor compacte și robuste, precum rașina epoxidică, gresie, marmură, ciment, mozaic, linoleum etc.

* Masina monodisc folosită pentru toate operațiunile de întreținere a suprafețelor dure precum: gresie, marmură, ciment, mozaic etc.

* Qleen disy elektro complete utilizat pentru curățarea zonelor conexe exterioare la înălțime cum ar fi ferestrele.